Un antrenor ucrainean de hochei, arestat pentru relaţii sexuale cu un minor

Un antrenor ucrainean de hochei la nivel de juniori, Ivan Pravilov, a fost arestat la Philadelphia pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani, au anunţat, joi, serviciile americane de imigraţie.

93 afișări
Imaginea articolului Un antrenor ucrainean de hochei, arestat pentru relaţii sexuale cu un minor

Un antrenor ucrainean de hochei, arestat pentru relaţii sexuale cu un minor (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Pravilov a fost arestat şi lasat în detenţie, urmând să fie deferit justiţiei.

Conform unui comunicat al serviciilor de imigraţie, autorităţile au primit o plângere conform căreia Pravilov "a întreţinut acte sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani care se afla în vizită în SUA şi participa la stagii de hochei".

Ivan Pravilov, în vârstă de 48 de ani, este cunoscut pentru echipa sa de tineri jucători de hochei din Ucraina, Droujba 78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici