Un arbitru a intrat cu pistolul pe teren la un meci din Liga a IV-a

Un arbitru a intrat cu pistolul pe teren la meciul dintre echipele Popeşti Ştefan cel Mare şi Unirea Dragalina, scor 1-2, din Liga a IV-a, şi i-a ameninţat pe suporterii care doreau să îl bată, informează www.sport.ro.

91 afișări

Potrivit sursei citate, imaginile cu arbitrul respectiv la partida disputată în judeţul Călăraşi au fost suprinse de un suporter cu telefonul mobil.

Arbitrul a fost acuzat de fanii echipei gazdă că a validat un gol din ofsaid. Furioşi, suporterii au vrut să îl bată pe arbitru, care a scos un pistol pentru a-i îndepărta. Incidentul a avut loc la finalul meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici