Un băieţel născut în timpul meciului Belgia-Algeria va avea prenumele lui Fellaini şi Mertens

Un băieţel născut la Gand, în timpul meciului Belgia - Algeria, scor 2-1, de la Cupa Mondială, a primit numele Titus Marouane Dries, după cei doi marcatori belgieni, Marouane Fellaini şi Dries Mertens, informează cotidianul La Derniere Heure.

103 afișări
Imaginea articolului Un băieţel născut în timpul meciului Belgia-Algeria va avea prenumele lui Fellaini şi Mertens

Un băieţel născut în timpul meciului Belgia-Algeria va avea prenumele lui Fellaini şi Mertens (Imagine: Shutterstock)

"Dacă am fi marcat cinci goluri, el ar fi primit tot atâtea prenume. Îi vom spune Titus, dar Marouane şi Dries au o istorie şi nu o vom uita niciodată", au explicat părinţii băieţelului, Evelien şi Pieter.

Potrivit dhnet.be, Evelin ar fi trebuit să nască la 26 iunie, când este programat meciul Belgia-Coreea de Sud.

Reprezentativa Belgiei a învins, marţi, la Belo Horizonte, cu scorul de 2-1 (0-1), selecţionata Algeriei, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei H a Cupei Mondiale.

Pentru Belgia au marcat Fellaini '70 şi Mertens '80, în timp ce pentru Algeria a înscris Feghouli '25 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici