VIDEO  Un copil de 3 ani conduce un Ferrari de jumătate de milion de euro

Nebunie în Turcia: un politician, fost pilot de curse, îşi lasă fiul să conducă un Ferrari SF90 Stradale.

1779 afișări
Imaginea articolului Un copil de 3 ani conduce un Ferrari de jumătate de milion de euro

Un copil de 3 ani conduce un Ferrari de jumătate de milion de euro

La vârsta de 3 ani, un copil a fost pus la volan de tatăl său, strunind un Ferrari SF90 Stradale. Băiatul, devenit „faimos” pe Instagram, poate fi văzut pe biciclete de enduro, jet ski-uri, quad-uri şi karturi de curse.

Este fiul lui Kenan Sofuoglu, membru al Parlamentului turc şi fost motociclist profesionist. Deşi în 2021, fostul pilot, acum deputat în Parlamentul Turciei, a fost pus sub acuzare pentru că şi-a pus fiul în pericol, Sofuoglu continuă să publice videoclipuri cu „faptele de vitejie” ale fiului său pe reţeaua de socializare.

Nu mai trebuie precizat cât de periculos este pentru un copil să conducă un Ferrari SF90 Stradale în valoare de jumătate de milion de euro. Puterea bolidului este urială. Supermaşina este capabilă să accelereze de la 0 la 200 km/h în doar 6,7 secunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
ferrari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici