Un elicopter cu ziarişti de la Raliul Dakar s-a prăbuşit, două persoane au fost rănite

Un elicopter în care se aflau doi ziarişti de la emisiunea de automobilism "Campionii" şi doi piloţi s-a prăbuşit într-un râu din nordul localităţii Fiambala, în timp ce urmăreau caravana Raliului Dakar 2010, două persoane fiind rănite, informează presa argentiniană.

71 afișări
Imaginea articolului Un elicopter cu ziarişti de la Raliul Dakar s-a prăbuşit, două persoane au fost rănite

Un elicopter cu ziarişti de la Raliul Dakar s-a prăbuşit, două persoane au fost rănite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elicopterul, Robinson 44, cu logo-ul emisiunii "Campionii", a plecat de la La Rioja spre Catamarca (Fiambalá), însă a căzut într-un râu.

"Sunt doi jurnalişti argentinieni de ştiri sportive. Toţi sunt în afara oricărui pericol. Piloţii au fost transportaţi la spital, iar jurnaliştii se află în bivuac", a anunţat Jandarmeria naţională.

Presa notează că accidentul a avut loc din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi, conform Ministerului Apărării, elicopterul nu avea permisul necesar pentru a tranzita aceste zone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici