Un fan de 14 ani a fost ucis în urma incidentelor de la un meci din Copa Libertadores

Un fan în vârstă de 14 ani a decedat, miercuri, la Oruro, după ce a fost lovit în cap de un dispozitiv pirotehnic la meciul dintre echipa boliviană San Jose şi formaţia braziliană Corinthians, scor 1-1, din Copa Libertadores, informează agenţia ABI din Bolivia.

83 afișări
Imaginea articolului Un fan de 14 ani a fost ucis în urma incidentelor de la un meci din Copa Libertadores

Incident soldat cu moartea unui fan în vârstă de 14 ani, la un meci din Copa Libertadores (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Kevin Douglas Beltran Espada, suporter al echipei San Jose, a murit în ambulanţă, în timp ce era transportat de la stadion la spital.

"A pierdut ţesut cerebral, din cauza unui proiectil, un tub de plastic, care a pătruns până în cavitatea craniană, astfel că moartea a fost imediată", a declarat medicul Jose Maria Vargas.

Poliţia a arestat 12 fani ai formaţiei Corinthians în legătură cu acest incident.

Jucătorii echipei San Jose au transmis condoleanţe familiei băiatului ucis, fan ce venise la Oruro din alt oraş, Cochabamba, pentru a-şi vedea favoriţii jucând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici