Un fost director general al BBC, viitorul preşedinte al Federaţiei Engleze de Fotbal

Fostul director general al BBC, Greg Dyke, va fi viitorul preşedinte al Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) începând cu luna iulie, a anunţat, joi, forul de la Londra.

74 afișări
Imaginea articolului Un fost director general al BBC, viitorul preşedinte al Federaţiei Engleze de Fotbal

Un fost director general al BBC, viitorul preşedinte al Federaţiei Engleze de Fotbal

"Comitetul Director al FA a aprobat în unanimitate numirea lui Greg Dyke în funcţia de preşedinte", se arată în comunicatul Federaţiei Engleze.

Actualul preşedinte al FA, David Barnstein, va părăsi postul în luna iulie, deoarece va împlini 70 de ani, iar regulamentul nu-i mai permite să rămână în funcţie după această vârstă.

Greg Dyke, în vârstă de 65 de ani, a mai fost directorul clubului Manchester United, iar în prezent ocupă funcţia de preşedinte al grupării londoneze Brentford, din liga a treia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici