Un fost „galactic” neagă implicarea în atacul armat asupra unui fotbalist

Raul Bravo, fostul fotbalist de la Real Madrid, a negat ipoteza lansată de presa din Serbia, conform căreia el ar fi fost cel care a ordonat asasinarea fostului coechipier de la Olympiacos, Darko Kovacevic.

557 afișări
Imaginea articolului Un fost „galactic” neagă implicarea în atacul armat asupra unui fotbalist

Un fost „galactic” neagă implicarea în atacul armat asupra fostului fotbalist Darko Kovacevic

În seara zilei de 7 ianuarie, sârbul Darko Kovacevic a fost ţinta unui atac armat în faţa locuinţei sale din Atena. Fostul fotbalist a scăpat nevătămat, fiind transportat la spital doar pentru a i se trata rănile de la genunchi, provocate de momentul în care s-ar fi ferit de gloanţe. Cotidianul Telegraf, din Serbia, a lansat ipoteza potrivit căreia Raul Bravo a pus la cale atacul armat pentru a-i transmite un avertisment coechipierului său, insă spaniolul a negat orice fel de implicare, spunând că are o relaţie foarte bună cu sârbul.

"Familia mea a fost speriată când au apărut ştirile despre asasinarea şi implicarea mea, dar ştiam că Darko va începe să rădă când va vedea. Două zile mai târziu, m-a sunat, iar singurul lucru care m-a deranjat a fost că i-a luat atât de mult să o facă. Eu şi Darko am fost colegi de cameră. Am avut şi avem o relaţie foarte apropiată, nu avem nimic unul cu celălalt. Nici măcar Netflix nu ar face un film ca acesta. Cunoscându-l pe Darko, cred că a fost o tentativă de jaf. Nu-mi pot imagina pe cineva care să vrea să-l rănească", s-a apărat Raul Bravo, într-un interviu acordat Radio Marca.

Presa din Serbia a susţinut că Raul Bravo a fost cel care a ordonat asasinarea lui Darko Kovacevic, fostul său coechipier de la Olympiacos, din perioada 2007-2008, sârbul având informaţii compromiţătoare despre scandalul meciurilor trucate din Spania, în care spaniolul a fost implicat.

În mai 2019, Bravo a fost arestat, fiind acuzat de trucare de meciuri, fraudă, spălare de bani şi asociere în grup infracţional, el fiind ulterior eliberat pe cauţiune.

Poliţia din Grecia, care a găsit în apropierea casei lui Kovacevic maşina arsă a celor doi atacatori, dar şi un pistol, nu a oferit informaţii oficiale despre stadiul anchetei până în prezent.

"Am văzut un om, care a ieşit dintr-o maşină venind spre mine cu o armă în mână. M-am aruncat instinctiv în dreapta şi a tras spre mine. Apoi a fugit, s-a urcat în maşină şi a dispărut", spunea Kovacevic, după incidentul petrecut în prima parte a lunii ianuarie.

Darko Kovacevic (46 de ani), atacant cu 59 de selecţii la echipa naţională, a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile FK Radnicki Nis, FK Proleter Zrenjanin, Steaua Roşie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio şi Olympiacos.

Raul Bravo (38 de ani) este un fost internaţional spaniol, care a petrecut cinci ani şi jumătate la Real Madrid, în intervalul 2002-2003 şi 2003-2007. Fostul fundaş a mai jucat pentru echipe ca Leeds, Numancia, Olympiacos, Rayo Vallecano, Beerschot sau Aris Salonic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici