Un fost jucător de tenis a fost găsit mort în maşină, în Irlanda

Fostul jucător sud-african de tenis Schalk van der Merwe a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 54 de ani, anunţă presa de la Cape Town.

894 afișări
Imaginea articolului Un fost jucător de tenis a fost găsit mort în maşină, în Irlanda

Un fost jucător de tenis a fost găsit mort în maşină, în Irlanda

Van der Merwe, care avea profesia de doctor, a fost găsit mort în maşina sa, în Irlanda. Fostul tenisman era stabilit în Durbanville, lângă Cape Town, însă timp de câteva luni pe an lucra în Irlanda.

Potrivit unor apropiaţi cu care Van der Merwe mai juca tenis de plăcere, cauza morţii sale este încă necunoscută.

Sud-africanul a evoluat în circuitul ATP în anii 80 şi a strâns 50.000 de dolari din premii. Cea mai bună clasare a sa a fost numărul 157 la simplu şi 81 la dublu. S-a calificat în turul doi la Wimbledon în 1982 şi a ajuns până în turul 3 la US Open un an mai târziu.

Fiul său, Freddie Van der Merwe (17 ani), este considerat unul dintre junorii promiţători din circuitul ITF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici