Un fost mare fotbalist face dezvăluiri despre alegerea noului selecţioner

Mirel Rădoi este noul selecţioner al României, iar Jean Vlădoiu a explicat cum a decurs şedinţa în care fostul antrenor al echipei de tineret a fost ales în locul lui Cosmin Contra. Fostul internaţional susţine că antrenorul de 38 de ani a fost prima opţiune pentru toţi membrii Comisiei Tehnice.

280 afișări
Imaginea articolului Un fost mare fotbalist face dezvăluiri despre alegerea noului selecţioner

Jean Vlădoiu, despre alegerea selecţionerului: Prima opţiune pentru toţi a fost Mirel Rădoi

"Fiecare din Comisie a avut dreptul să-şi aleagă un selecţioner. Ne-am spus punctele de vedere. Domnul Stoichiţă ne-a ascultat pe toţi. Din discuţii, au mai fost şi alţi selecţioneri propuşi. Fiecare a avut dreptul să vorbească.

Prima opţiune pentru toţi, din ce ţin eu minte, a fost Mirel Rădoi. Eu am luat în calcul omul Mirel Rădoi. Cum s-a prezentat la Comisia Tehnică, pe mine m-a impresionat", a spus Jean Vlădoiu, la Digi Sport, care a mai adăugat:

"Rădoi a fost un mare jucător. A jucat la cel mai înalt nivel. Este un antrenor foarte bine pregătit. Cred că are capacitatea de a suda vestiarul, altfel nu l-aş fi susţinut. Ne-am asumat numirea lui Mirel Rădoi.

Pentru mine, Mirel Rădoi a fost prima opţiune. Este omul de care naţionala are nevoie în momentul ăsta. N-am ezitat în comisie să-l susţin pe Mirel Rădoi".

Mirel Rădoi a pregătit echipa FCSB în perioada iunie 2015-noiembrie 2015, însă cele mai mari realizări le-a avut la echipa naţională U21 a României, cu care a ajuns până în semifinalele Campionatului European din 2019, obţinând astfel şi prezenţa la Jocurile Olimpice din 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici