Un fost mare jucător de tenis, deranjat de implicarea politică în lupta dintre Djokovic, Nadal şi Federer

  • Fostul jucător de tenis, cehul Ivan Lendl, consideră că lupta pentru cel mai bun jucător de tenis din istorie este influenţată politic.
  • Rafael Nadal este în prezent singurul jucător cu 22 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic fiind la doar un singur titlu în urma lui, iar Roger Federer la două.
2589 afișări
Imaginea articolului Un fost mare jucător de tenis, deranjat de implicarea politică în lupta dintre Djokovic, Nadal şi Federer

Sursa foto: Twitter We are Tennis

Cei trei mari continuă să adune titluri de Grand Slam şi se pare că „Cursa GOAT" (Cel mai bun din toate timpurile, n.r.) este departe de a se fi încheiat. La Australian Open 2022, Rafael Nadal s-a folosit de oportunitatea de a nu-l fi avut adversar pe Novak Djokovic, care nu a fost lăsat să joace.

Se pare că spaniolul va avea o oportunitate similară şi la US Open-ul din acest an. Iar acest lucru îl deranjează pe Ivan Lendl, care şi-ar dori să vadă o luptă care nu este afectată de niciun factor extern.

„Această poveste nu s-a terminat încă", a declarat Lendl pentru canalul croat Nova TV. „Se va încheia atunci când toţi trei îşi vor lua rămas bun. În acest moment, Roger pare a fi în afara luptei, pentru că nu a mai jucat de mult timp şi este cel mai în vârstă. Este fascinant de privit şi de urmărit, nu doar pentru oamenii din lumea tenisului, ci pentru toţi ceilalţi, spectatori, fani".

„Singurul lucru pe care îl regret un pic este că lupta este cumva afectată de politică în acest moment, din cauza problemei vaccinării. Sper doar ca peste 20 de ani să nu ne mai uităm prin această prismă, să nu mai fim siguri cine este cel mai bun din cauza politicii."

„Dacă Rafa mai câştigă un titlu, cred că va trebui să răspundă la întrebarea legată de vaccinare şi de faptul că Novak nu a putut juca. Şi nu cred că este corect. De fapt, mi-ar plăcea să văd că cineva are un avantaj de două, trei, patru titluri în fruntea clasamentului", a spus Lendl.

„Nu-mi pasă cine este, nu am un favorit. Doar de dragul de a răspunde la această întrebare, pentru a fi clar, şi pentru a nu fi nevoit să spună „dacă acest om ar fi putut juca, poate că ar fi fost altfel, iar recordul meu nu este atât de bun”. Asta nu este corect".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici