Un fotbalist a decedat în timpul unui meci din Cupa Franţei

Fotbalistul Ben Idrissa Derme, în vârstă de 34 de ani, a decedat, duminică, în timpul unui meci din Cupa Franţei, pe care echipa sa, AJ Biguglia, din liga a patra, l-a disputat pe teren propriu cu AS Furiani-Agliani, în turul al treilea al competiţiei, informează BBC.

2548 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist a decedat în timpul unui meci din Cupa Franţei

Un fotbalist a decedat în timpul unui meci din Cupa Franţei

Fostul internaţional din Burkina Faso a suferit un stop cardiac în timpul jocului şi s-a prăbuşit pe gazon. Medicii au încercat minute în şir să-l resusciteze, însă nu i-au mai putut salva viaţa. În carieră, Derme a evoluat, printre altele, la CA Bastia, în Franţa, şi în Moldova, la Sheriff Tiraspol.

Oficialii clubului francez au emis, luni, un comunicat de presă în care îşi exprimă regretul pentru pierderea lui Ben Idrissa Derme.

"Cu tristeţe am aflat vestea decesului lui Ben Idrissa Derme, fotbalistul celor de la AJ Biguglia, care a evoluat la echipa noastră patru sezoane. Suntem alături de familia îndoliată, de apropiaţii fotbalistului şi de coechipieri. Odihneşte-te în pace, Ben Idrissa!", scriu francezii pe Twitter.

La naţionala statului Burkina Faso, Ben Idrissa Derme a strâns patru selecţii fără să marcheze, însă, vreun gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici