Un fotbalist şi-a tatuat chipul lui Rafael Nadal pe picior

Rafael Nadal a devenit de mult timp un model pentru milioane de adolescenţi şi fani ai sportului de toate vârstele.

127 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist şi-a tatuat chipul lui Rafael Nadal pe picior

Un fotbalist şi-a tatuat chipul lui Rafael Nadal pe picior

Ibericul cu 17 titluri de Mare Şlem câştigate pe terenul de tenis se poate lăuda cu unii dintre cei mai fanatici suporteri din lume, dar chiar şi el a avut o surpriză de proporţii când, la poarta Academiei sale de tenis din Mallorca, a poposit Andre Horta. Fotbalistul portughez, în vârstă de 22 de ani, şi-a tatuat pe gamba stângă chipul lui Rafa Nadal şi a vrut să îi arate idolului său 'opera de artă'.

Andre Horta evoluează în Statele Unite, pe postul de mijlocaş ofensiv, pentru FC Los Angeles, echipă care împarte terenul pentru meciurile de acasă cu LA Galaxy. Horta are o clauză de reziliere de 5,7 milioane de euro, iar fratele său, Ricardo, cu doi ani mai mare decât el, a evoluat mai bine de doi ani la echipa de fotbal spaniolă, Malaga. "Fără discuţie, una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Cei care mă cunosc ştiu exact cât este de important pentru mine, iar cine nu mă cunoaşte, să se uite la faţa mea", a declarat Andre Horta, potrivit As.

La începutul lunii decembrie, Rafael Nadal a reluat antrenamentele după accidentarea abdominală care l-a forţat să rateze Turneul Campionilor, dar şi după o intervenţie chirurgicală minoră la gleznă. Spaniolul este aşteptat să revină în competiţie în perioada 27-29 decembrie, într-un turneu demonstrativ, la Abu Dhabi. Primul său adversar urmează să se decidă la capătul meciului dintre Kevin Anderson şi Hyeon Chung.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici