Un ghanez în probe la Poli Iaşi

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că la gruparea din dealul Copoului a venit în probe atacantul ghanez Francis Agbleta.

29 afișări
Imaginea articolului Un ghanez în probe la Poli Iaşi

Un ghanez în probe la Poli Iaşi (Imagine din arhiva Mediafax foto)

"Dorim în această iarnă să ne întărim compartimentul ofensiv şi tocmai de aceea căutăm mai multe soluţii. Astfel, după braziliannul Thyago Coreea, în probe la noi a venit şi ghanezul Francis Agbleta. Acesta a intrat în programul de pregătire al echipei şi rămâne ca antrenorul Petre Grigoraş să ia o decizie în privinţa sa", a spus Pavel Hodea.

Francis Agbleta este atacant, are 22 de ani şi a evoluat în ultimii ani în Liga a II-a din România, la FCM Târgovişte şi CSM Râmnicu Sărat.

Pavel Hodea a mai adăugat că Poli Iaşi a reziliat înţelegerea cu atacantul Ibraima Balde: "Balde nu a dat randamentul scontat în turul de campionat, astfel că am luat decizia de a rezilia înţelegerea cu acesta. Jucătorul şi-a primit toate restanţele salariale, astfel că ne-am despărţit pe cale amiabilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici