Un hat-trick al lui Mahrez îi duce pe cetaţeni în finala Cupei Angliei

Riyad Mahrez a marcat primul hat-trick în semifinala Cupei Angliei din 1958 şi a calificat-o pe Manchester City în finală în detrimentul lui Sheffield United, după un meci disputat pe Stadionul Wembley.

595 afișări
Imaginea articolului Un hat-trick al lui Mahrez îi duce pe cetaţeni în finala Cupei Angliei

Riyad Mahrez, Facebook

Sheffield s-a apărat admirabil în prima repriză, dar a fost învinsă de un penalty obţinut de Mahrez cu puţin timp înainte de pauză, după care algerianul a mai înscris două goluri, într-o prestaţie mult îmbunătăţită a lui City.

Prima şansă le-a aparţinut celor de la Sheffield, după 90 de secunde, City punând târziu în pericol poarta adversarilor cu un şut expediat de Erling Haaland, în minutul 15.

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, City a obţinut un penalty, după ce Daniel Jebbison l-a împiedicat pe Bernardo Silva în careu. Mahrez nu a greşit de la 11 metri şi i-a adus pe cetăţeni în avantaj.

City a dominat partea secundă, iar Mahrez a liniştitit lucrurile, după ce a luat mingea la jumătatea terenului şi a pătruns cu ea în careu, de unde l-a învins pe Foderingham, ducând scorul la 2-0, în minutul 60.

Cinci minute mai târziu, acelaşi Mahrez a realizat hat-trick-ul. Jack Grealish l-a găsit pe algerian în marginea careului, ar şutul său din prima a intrat perfect la colţul scurt, pentru 3-0.

Manchester City aşteaptă în finală pe câştigătoarea celeilalte semifinale, dintre Man United şi Brighton, care se joacă duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici