Un hocheist rus în vârstă de 16 ani a murit după ce a fost lovit de un puc la un meci

Jucătorul rus al echipei Olympia, Maksim Koposov, din Kirovo-Chepetsk, a decedat vineri, după ce a intrat în comă în timpul unui meci disputat la Penza, în 11 februarie, a anunţat Comitetul regional pentru Sport, informează AFP.

201 afișări
Imaginea articolului Un hocheist rus în vârstă de 16 ani a murit după ce a fost lovit de un puc la un meci

Un hocheist rus în vârstă de 16 ani a murit după ce a fost lovit de un puc la un meci (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

"Medicii s-au luptat pentru a-i salva viaţa lui Maksim aproape o săptămână. Însă el nu a ieşit din comă şi astăzi inima sa a încetat să bată", se arată într-un comunicat al comitetului.

Potrivit presei ruse, sportivul în vârstă de 16 ani şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în comă după ce a fost lovit de un puc, cu puţin înainte de finalul meciului cu echipa locală Dizel Penza. El a fost transportat la spital şi de atunci a fost de patru ori în moarte clinică.

În 2008, un alt sportiv rus, Alexei Cherepanov (Avangard Omsk), în vârstă de 19 ani, a murit după ce a suferit un stop cardiac la un meci din Liga Continentală de hochei, la Cehov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici