Un israelian s-a folosit de paşaportul românesc pentru a juca în fotbalul arab

După 45 de goluri marcate în 88 de meciuri jucate pentru Maccabi Haifa în ultimii doi ani, Omer Atzili, 30 de ani, s-a transferat la Al Ain, în Emiratele Arabe United folosindu-se de paşaportul românesc, pentru a atenua scandalul religios.

311 afișări
Imaginea articolului Un israelian s-a folosit de paşaportul românesc pentru a juca în fotbalul arab

Un israelian s-a folosit de paşaportul românesc pentru a juca în fotbalul arab

Omer Atzili s-a transferat în această vară la Al Ain, în Emiratele Arabe Unite, iar mutarea s-a lăsat cu scandal. Ca să atenueze impactul, ştiută fiind antipatia existentă între cele două lumi în materie de religie, israelianului s-a folosit de paşaportul românesc pe care îl deţine.

Potrivit i24news.tv, Atzili a fost prezentat la noua lui formaţia ca un jucător român. Israel este în grupa României de calificare la Europene, iar atacantul ar putea înfrunta echipa noastră naţională, dacă va fi convocat.

Omer Atzili s-a născut în Israel (la Holon), la fel ca părinţii lui, dar tatăl mamei s-a născut la Bucureşti. Şi, după bunicul matern, el şi părinţii lui au şi paşaport românesc. 

Cariera lui Omer şi un episod întunecat. În 2020, a fost dat afară de la Maccabi Tel Aviv chiar de patronul Mitchell Goldhar.

A fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minore. S-a apărat atunci susţinând că nu a ştiut vârsta fetelor. Poliţia a închis dosarul şi nu s-a ajuns la proces. Dar el a trebuit să părăsească Tel Aviv, concediat.

S-a întors în Israel după numai o jumătate de an pentru a-şi lua revanşa cu alt Maccabi. La Haifa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici