Un junior de la Atletico Madrid a murit la vârsta de doar 14 ani. Clubul a transmis un mesaj familiei

Cristian Minchola Sanchez, fotbalist la Atletico Madrid, în vârstă de doar 14 ani, a murit. Cauza morţii nu a fost făcută publică de către clubul madrilen.

4709 afișări
Imaginea articolului Un junior de la Atletico Madrid a murit la vârsta de doar 14 ani. Clubul a transmis un mesaj familiei

Un junior de la Atletico Madrid a murit la vârsta de doar 14 ani. Clubul a transmis un mesaj familiei pe o reţea socială

Christian Minchola Sanchez, junior în cadrul academiei lui Atletico Madrid, a decedat la vârsta de doar 14 ani. Clubul spaniol şi-a exprimat tristeţea pe reţelele de socializare, însă nu a precizat cauza decesului.

„Atletico Madrid anunţă cu tristeţe decesul jucătorului nostru de la echipa U14, Christian Minchola. Suntem alături de familia, coechipierii şi prietenii săi. Odihnească-se în pace!”, au scris cei de la Atletico Madrid, pe Twitter.

Koke, căpitanul echipei de seniori a lui Atletico Madrid, a oferit şi el o reacţie pe Twitter, după vestea tristă anunţată de club.

„Viaţa este foarte nedreaptă. Sunt mândru că ai îmbrăcat acest tricou. Le urez colegilor, familiei şi prietenilor să aibă multe putere. Odihnească-se în pace!”, a spus Koke.

Cauza morţii tânărului fotbalist nu este cunoscută încă. El s-a alăturat academiei lui Atletico Madrid în sezonul 2013/2014 şi a evoluat timp de şase sezoane la formaţia din capitala Spaniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici