Un junior român a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului de la Hitzendorf

Juniorul Mihai Raul De Vora, care a participat cu formaţia sa SV Leibnitz la turneul de la Hitzendorf, a câştigat trofeul pentru cel mai bun jucător al competiţiei, informează, vineri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

164 afișări
Imaginea articolului Un junior român a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului de la Hitzendorf

Un junior român a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului de la Hitzendorf (Imagine: Mediafax Foto)

În vârstă de 12 ani, Mihai Raul De Vora a marcat nouă goluri pentru SV Leibnitz în cele şase partide disputate.

"În Austria este pauză până în luna martie, dar eu nu am fost în vacanţă. Am avut antrenamente şi, chiar dacă nu am jucat meciuri de campionat, am participat la turneul jucat în sală la Hitzendorf, lângă Graz. Am fost ales cel mai bun jucător la categoria mea de vârstă, adică juniori născuţi în 1999. Echipa mea a câştigat turneul, iar eu am dat nouă goluri în cele şase partide", a declarat De Vora.

Turneul de la Hitzendorf s-a disputat la sfârşitul lunii ianuarie, fiind organizat de clubul Sportunion Hitzendorf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici