Un măcelar de la abatorul de pui a bătut UTA

Fotbalistul echipei CS Sănătatea Cluj (liga a III-a), Alexandru Gaşpar (29 de ani), care miercuri a marcat unicul gol al meciului cu UTA Arad, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României, lucrează ca măcelar la abatorul de pui din Cluj.

1 afișare
Imaginea articolului Un măcelar de la abatorul de pui a bătut UTA

Un măcelar de la abatorul de pui a bătut UTA

Gaşpar a declarat pentru site-ul oficial al clubului că îi pare rău că, prin golul marcat de el, i-a cauzat probleme idolului său Marius Lăcătuş. "Îmi pare rău doar că i-am produs necazuri lui Lăcătuş, care a fost idolul meu când eram copil. Am stat trei ore la serviciu, după care am mers acasă şi am dormit o oră. Apoi un coleg m-a adus la meci, am dat golul şi acum aştept sa întâlnesc Steaua în optimi. Îi dedic acest gol tatălui meu, care s-a înălţat la ceruri cu puţin timp în urmă. Pentru mine este o performanţă de vis", a spus Gaşpar.

Antrenorul echipei UTA Arad, Marius Lăcătuş, a declarat, joi, că fotbaliştii arădeni vor fi amendaţi pentru eliminarea din Cupa României, în faţa divizionarei C, CS Sănătatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici