Un nou ecran pentru meciurile naţionalei la Euro 2008, în Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 a amplasat un ecran de 22 de metri pătraţi în incinta Patinoarului Drumul Taberei din Capitală, unde vor putea fi vizonate meciurile echipei naţionale de fotbal de la Campionatul European de Fotbal 2008.

22 afișări
Imaginea articolului Un nou ecran pentru meciurile naţionalei la Euro 2008, în Drumul Taberei

Un nou ecran pentru meciurile naţionalei la Euro 2008, în Drumul Taberei (Imagine: Mediafax Foto)

Ecranul din Drumul Taberei va fi inaugurat luni seara, cu meciul România – Franţa, de la ora 19.00, potrivit Primăriei Sectorului 6.

Iniţiativa autorităţilor de sector vine după ce Primăria Capitalei, Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Comitetul de Organizare a Campionatului European de au amenajat, în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu, o zonă specială în care suporterii pot urmări meciurile de la Euro 2008 pe ecrane gigant.

Programul "Public Viewing - Campionatul European de Fotbal 2008" se desfăşoară în perioada 7 iunie - 29 iunie, activitatea în zonele respective desfăşurându-se între orele 11.00 şi 23.00.

Preşedintele Federaţei Române de Fotbal, Mircea Sandu, estima că 20.000 de suporteri vor participa la evenimentele organizate în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu din Bucureşti în perioada Campionatului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici