Un nou stadion pentru AS Roma din sezonul 2016-2017

Un nou stadion cu o capacitate de 55.000 de locuri va fi construit pentru a găzdui meciurile echipei AS Roma începând din sezonul 2016-2017, au anunţat, duminică, preşedintele clubului, James Pallotta şi primarul Romei, Gianni Alemanno.

197 afișări
Imaginea articolului Un nou stadion pentru AS Roma din sezonul 2016-2017

Un nou stadion pentru AS Roma din sezonul 2016-2017 (Imagine: Shutterstock)

Acest stadion, care va putea găzdui şi finala Ligii Campionilor, va face clubul din Roma "mult mai competitiv la nivel european", a afirmat Pallotta.

Stadionul, conceput de arhitectul Dan Meis, va fi construit pe locul hipodromului Tor di Valle.

AS Roma dispută în prezent meciurile de pe tere propriu pe stadionul Olimpic, de 72.000 de locuri, arenă construită în anii '50 şi pe care o împarte cu marea rivală Lazio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici