Un participat la Jocurile Paralimpice a fost internat cu COVID-19

Un participant străin la Jocurile Paralimpice din Japonia a fost internat cu simptome non-severe ale COVID-19, a declarat joi Kyodo News, citând comitetul de organizare al Jocurilor.

579 afișări
Imaginea articolului Un participat la Jocurile Paralimpice a fost internat cu COVID-19

Un participat la Jocurile Paralimpice a fost internat cu COVID-19

Este prima spitalizare a unui atlet de la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020, care s-au deschis marţi.

Spitalele din Japonia care tratează pacienţii cu COVID-19 au de obicei paturi rezervate doar pentru persoanele care prezintă simptome severe.

Mai puţin de 10% dintre pacienţii cu coronavirus sunt spitalizaţi la Tokyo, iar nivelul scăzut de internare, care lasă unii pacienţi cu forme medii să se trateze de acasă, a lovit şi mai mult în încrederea pe care o are guvernul condus de premierul Yoshihide Suga.

Guvernul naţional şi guvernul metropolitan Tokyo au făcut apel la spitalele din capitală pentru a accepta mai mulţi pacienţi cu COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici