Un politician mexican l-a insultat pe Ronaldinho, numindu-l "maimuţă"

Politicianul mexican Carlos Trevino l-a insultat pe atacantul brazilian Ronaldinho, recent achiziţionat de echipa Queretaro, despre care a spus că este o "maimuţă", a anunţat, luni, Corriere dello Sport.

104 afișări
Imaginea articolului Un politician mexican l-a insultat pe Ronaldinho, numindu-l "maimuţă"

Un politician mexican l-a insultat pe Ronaldinho, numindu-l "maimuţă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt tolerant, dar detest fotbalul şi fenomenul idiot pe care îl produce. Îl detest şi mai mult pentru că oamenii inundă străzile, traficul devine infernal şi întârzii acasă. Şi totul pentru a vedea o maimuţă. Braziliană este adevărat, dat tot maimuţă. Este un circ ridicol", a scris Trevino, pe pagina sa de Facebook.

Fotbalistul brazilian Ronaldinho a semnat, la începutul lunii septembrie, un contract pe două sezoane cu gruparea mexicană Queretaro.

În vârstă de 34 de ani, Ronaldinho era fără echipă de la plecarea sa de la Atletico Mineiro, în luna iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici