Un premiu special, "Mâna lui Dumnezeu", pentru Maradona

Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona va primi un premiu special, "Mâna lui Dumnezeu", în amintirea celebrului gol marcat cu mâna de fostul jucător într-un meci cu Anglia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Mexic, din 1986, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

1 afișare
Imaginea articolului Un premiu special, "Mâna lui Dumnezeu", pentru Maradona

Un premiu special, "Mâna lui Dumnezeu", pentru Maradona

Potrivit organizatorilor acestui eveniment, Maradona va primi o statuetă de 32 de centimetri, care reproduce imaginea acelui faimos gol, atât de contestat.

Maradona va fi recompensat cu acest premiu pe data de 29 octombrie, în clubul "Leloir" din Buenos Aires. A doua zi, Maradona va împlini 47 de ani.

Fostul fotbalist argentinian a jucat ultimul său meci oficial cu Boca Juniors, pe data de 27 octombrie 1997, când echipa sa s-a impus, cu scorul de 2-1, în faţa celor de la River Plate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici