Un român este pe primul loc în campionatul Ungariei

Alexandru Băluţă a pasat decisiv în victoria pe care Puskas Academy a obţinut-o azi, scor 1-0, cu MOL Fehevar.

Imaginea articolului Un român este pe primul loc în campionatul Ungariei

Băluţă, pe când juca în Republica Cehă

Românul lansat de Craiova a centrat decisiv pentru lovitura de cap a ucraineanului Artem Favorov din minutul 67. În urma victoriei, Academia Puskas este pe primul loc în Ungaria, cu 37 de puncte după 18 etape.

Titular la Puskas Academy, Alex Băluţă a fost schimbat în minutul 74 cu un alt român, Marius Corbu.

Pe locul doi se află campioana Ferencvaros Budapesta, 35 de puncte în 17 etape. Ferencvaros are meci duminică seară, cu Ujpest, în deplasare, de la ora 21:00.

Prima divizie din Ungaria are 12 echipe. Primul loc trimite în preliminariile Ligii Campionilor, locurile 2-3 trimit în COnference League, iar ultimele două poziţii trimit în liga secundă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici