Un rugbyst din naţionala Spaniei a căzut dintr-o clădire şi a murit la 32 de ani

Victima este Kawa Leauma, originar din Noua Zeelandă, dar cu rădăcini samoane.

697 afișări
Imaginea articolului Un rugbyst din naţionala Spaniei a căzut dintr-o clădire şi a murit la 32 de ani

Un rugbyst din naţionala Spaniei a căzut dintr-o clădire şi a murit la 32 de ani

Jucătorul echipei naţionale de rugby a Spaniei Kawa Leauma, în vârstă de 32 de ani, originar din Noua Zeelandă, dar cu rădăcini samoane, a murit zilele trecut într-un spital din Amsterdam, unde a fost internat în urma unui „accident întâmplător” care s-a produs sâmbăta trecută, după un meci între Olanda şi Spania.

Anunţul decesului a fost făcut de Federaţia Spaniolă de Rugby într-un comunicat. Jucător din a doua linie, 1,97 înălţime şi 110 kilograme, Leauma „a căzut dintr-o clădire de înălţime neprecizată, suferind răni grave, în special la cap”.

Federaţia ibericp informează că soţia jucătorului, sosită din Noua Zeelandă, a cerut în mod explicit să nu ofere mai multe detalii despre cele întâmplate. Leauma a jucat pentru clubul basc din Ampo Ordizia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici