Un site al suporterilor echipei Ajax anunţă un parteneriat între gruparea olandeză şi Dinamo

Un site al suporterilor olandezi a anunţat demararea unui parteneriat între gruparea Ajax Amsterdam şi Dinamo Bucureşti, prin care clubul olandez va sprijini activitatea viitoarei academii de fotbal "FCD".

199 afișări
Imaginea articolului Un site al suporterilor echipei Ajax anunţă un parteneriat între gruparea olandeză şi Dinamo

Un site al suporterilor echipei Ajax anunţă un parteneriat între gruparea olandeză şi Dinamo (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Ajax formează talente în România. Gruparea din Amsterdam va colabora cu Dinamo Bucureşti pentru dezvoltarea unei şcoli de fotbal în România care se va numi Academia FCD. Jucătorii români talentaţi, cu vârstele cuprinse între 7 şi 19 ani, vor fi formaţi iniţial pentru Dinamo, dar apoi pot ajunge la Ajax. Tinerii fotbalişti vor fi pregătiţi după metodele folosite de Ajax. Clubul olandez speră, astfel, să-şi lărgească baza de selecţie, cu costuri relativ reduse", a scris ajaxinside.nl.

Contactat de MEDIAFAX, Ion Moldovan, şeful Centrului de copii şi juniori al FC Dinamo, a declarat că nu are informaţii despre un asemenea parteneriat.

În ultima perioadă, presa română a scris că Ajax Amsterdam îl urmăreşte pe atacantul George Ţucudean, golgheterul echipei Dinamo în acest început de sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici