Un suporter a fost ironizat după ce a adormit în timpul Super Bowl. Preţul mediu al unui bilet a depăşit 8.600 de dolari

Un videoclip cu un suporter care doarme în timpul Super Bowl a devenit viral pe reţelele de socializare, luni, după ce Kansas City Chiefs a învins formaţia San Francisco 49ers, în finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL), scor 31-20.

1732 afișări
Imaginea articolului Un suporter a fost ironizat după ce a adormit în timpul Super Bowl. Preţul mediu al unui bilet a depăşit 8.600 de dolari

Un suporter a fost ironizat după ce a adormit în timpul Super Bowl. Preţul mediu al unui bilet a depăşit 8.600 de dolari

Arena "Hard Rock Stadium" din Miami a fost arhiplină la evenimentul anului din sportul american, însă nu toţi suporterii au privit cu interes partida. Un fan a fost surprins când doarme pe unul dintre scaune, în timp ce persoanele din faţa sa urmăresc jocul.

"Acest bărbat a reuşit cumva să doarmă în timpul Super Bowl. Suntem abia în primul sfert", a scris Karisa Maxwell, jurnalista care a publicat videoclipul pe Twitter. Ulterior, ea a revenit cu mai multe detalii: "Tocmai ce s-a trezit. Ar trebui să-i spun? Nu! Prietenul lui îi arăt acum filmarea. Toată lumea a aflat. Ce să fac?!".

Faptul că suporterul respectiv a adormit în timpul meciului este unul inedit având în vedere că preţul mediu al unui bilet la Super Bowl a ajuns să fie 8.649 de dolari în ziua meciului, conform site-ului de specialitate SeatGeek.

Kansas City Chiefs a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 54 a Super Bowl, după ce a învins în finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL) formaţia San Francisco 49ers, scor 31-20, pe Hard Rock Stadium, din Miami. Pentru Kansas City Chiefs a fost primul titlu Super Bowl după o pauză de jumătate de secol. De asemenea, echipa condusă de Andy Reid este prima din istoria NFL care câştigă trei jocuri din play-off după ce a fost condusă la 10 sau mai multe puncte, potrivit CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici