Un suporter al echipei Tigre a fost împuşcat mortal

Un suporter al echipei Tigre a decedat, miercuri, la spital după ce a fost împuşcat într-o încăierare între fanii formaţiei din prima ligă argentiniană, au anunţat surse medicale.

95 afișări
Imaginea articolului Un suporter al echipei Tigre a fost împuşcat mortal

Un suporter al echipei Tigre a fost împuşcat mortal (Imagine: Darius Mitrache/ Mediafax Foto)

Schimbul de focuri dintre suporteri a avut loc într-o suburbie din nordul capitalei Buenos Aires şi a izbucnit după o ceartă pe bilete, înaintea partidei pe care Tigre a pierdut-o, duminică, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei River Plate, în campionat.

Suporterul decedat avea vârsta de 40 de ani şi era unul dintre cei 13 fani spitalizaţi după schimbul de focuri.

Conform statisticilor, 165 de suporteri au murit în Argentina din 1979.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici