Una caldă şi alta rece pentru Rădoi şi Contra, ultimii doi selecţioneri ai României

În timp ce Mirel Rădoi, selecţionerul României din perioada 2019-2021, a câştigat în Emirate, cel de la care a preluat naţionala de fotbal, Cosmin Contra, tehnicianul tricolorilor în intervalul 2017-2019, a pierdut pe teren propriu în campionatul din Arabia Saudită.

89 afișări
Imaginea articolului Una caldă şi alta rece pentru Rădoi şi Contra, ultimii doi selecţioneri ai României

Mirel Rădoi

Mirel Rădoi (42 de ani) şi Cosmin Contra (48 de ani), ultimii doi selecţioneri ai României, au avut programate astăzi meciuri în fotbalul arab.

În Emiratele Arabe Unite, Al Jazira, echipa lui Rădoi, a trecut cu 1-0 de Al Arabi, în optimile de finală ale Cupei Preşedintelui. A decis golul brazilianului Fernando, din minutul 45.

În prima ligă din Arabia Saudită, Damac, formaţia lui Contra, a pierdut greu acasă cu Al Shabab, scor 0-1 (gol marcat de croatul Ivan Rakitic, în minutul 82).

Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 67, când a fost eliminat Al Hawsawi. Titular la Damac, Nicolae Stanciu a fost înlocuit de „Guriţă” în minutul 74. 

După 20 de etape, Damac este pe locul 6, cu 30 de puncte, în vreme ce Al Shabab a strâns 24 de puncte, fiind pe locul 10. Primele 3 poziţii trimit în Liga Campionilor Asiei. Între locul 3 (Al Ahli) şi locul 6, diferenţa este de 10 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici