Ungur a fost eliminat în primul tur al turneului de la Bucureşti

Jucătorul Adrian Ungur, locul 93 ATP, a fost învins marţi, cu scorul de 7-6 (2), 6-2, în partida disputată cu sportivul israelian Dudi Sela, locul 63 ATP, în primul tur al turneului BRD Năstase Ţiriac Open, astfel că Marius Copil a rămas singurul român care continuă competiţia de simplu.

74 afișări
Imaginea articolului Ungur a fost eliminat în primul tur al turneului de la Bucureşti

Adrian Ungur (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ungur se alătură lui Victor Crivoi şi lui Gabriel Moraru, eliminaţi în turul întâi al turneului care se desfăşoară la Arenele BNR din Capitală. Adrian Ungur va primi un cec în valoare de 4.080 de euro pentru participarea la această competiţie.

În schimb, Marius Copil, locul 258 ATP, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce l-a învins, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportivul german Tobias Kamke, mult mai bine clasat în ierarhia ATP, pe locul 83, într-un meci care a durat 82 de minute. Copil, beneficiar al unui wild-card, va evolua în manşa secundă împotriva polonezului Lukasz Kubot, al şaptelea favorit şi locul 51 ATP. În primul tur, Kubot l-a eliminat pe Gabriel Moraru, actualul antrenor al lui Copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici