Unirea Slobozia a câştigat barajul de menţinere în Liga a 2-a şi a trimis ACS FC Recea în liga a 3-a

Manşa retur a barajului de menţinere în liga secundă dintre Unirea Slobozia şi ACS Fotbal Comuna Recea s-a încheiat sâmbătă la amiază cu victoria gazdelor, cu scorul de 3-0. În tur, Recea câştigase cu 2-0, astfel că Unirea îşi păstrează locul în eşalonul secund, iar maramureşenii retrogradează.

258 afișări
Imaginea articolului Unirea Slobozia a câştigat barajul de menţinere în Liga a 2-a şi a trimis ACS FC Recea în liga a 3-a

Slobozia a reuşit să se impună în dubla confruntare cu maramureşenii cu un gol marcat în minutele suplimentare ale partidei. Gazdele au marcat toate cele 3 golurile în repriza secundă, reuşind să remonteze rezultatul din tur şi asigurându-şi locul în Liga a 2-a şi pentru sezonul viitor.

Christ Afalna, intrat la pauză, a marcat primul gol pentru Unirea (1-0, min. 50).

Golul doi a fost opera lui Gabriel Lazăr, care a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 83, scor la care ar fi urmat prelungiri.

Marius Ciobanu a reuşit golul victoriei în al treilea minut suplimentar, după o frumoasă incursiune personală.

După gol, spiritele s-au încins pe teren şi arbitrul a acordat 4 cartonaşe roşii jucătorilor Marius Ciobanu şi Mihai Adăscăliţei, antrenorului secund de la Unirea, Costea Enache, şi lui Bryan Mendoza.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici