Unirea Urziceni, egalată după ce a condus cu 2-0

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, după remiza cu formaţia Universitatea Craiova, că de când este antrenor nu s-a mai întâmplat să conducă la două goluri diferenţă şi să fie egalat.

12 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni, egalată după ce a condus cu 2-0

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu (Sursa: Mediafax Foto)

"De când antrenez, de cinci ani, nu mi s-a mai întâmplat să conduc la două goluri şi să fiu egalat. Am început bine însă, pe finalul primei reprize, am primit un gol deşi se impunea un fault în atac. Cred că finalul primei reprize un jucător de la Craiova (n.r. - Mitchell) ar fi trebuit să fie eliminat. După pauză am fost egalaţi la o greşeală a fundaşilor noştri. Craiova a prestat un joc bun, chiar foarte bun. Noi, din păcate, suntem la al treilea rezultat de egalitate. Nu este bine, deoarece ne-am propus măcar şase puncte în acest start de miniretur. De arbitraj nu mai spun nimic, deoarece vorbesc degeaba. E un lucru bun că de trei etape nu m-au trimis în tribună", a spus Petrescu.

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că în acest meci s-a văzut adevărata valoare a echipei oltene.

"Cred că în acest meci s-a văzut adevărata valoare a Universităţii. Poate am fi meritat chiar o victorie, însă să nu-l mâniem pe Dumnezeu. Cred că şi arbitrul şi-a pus amprenta asupra scorului final, pentru că eu cred că aceea fază cu primul lor gol a fost dubioasă. Nu zic mai multe, deoarece nu vreau să am probleme. Aşteptăm meciul cu Rapid şi cred că vom putea să obţinem cele trei puncte", a spus Mititelu.

Antrenorul craiovenilor, Nicolo Napoli, crede că Universitatea ar fi meritat mai mult în acest meci.

"Am crezut tot timpul că putem obţine un punct, chiar dacă am fost conduşi şi cu 2-0. Am avut încredere în jucători şi ei au făcut un meci bun. Poate că am fi meritat mai mult în acest meci, dar este bun şi acest egal. Ne dorim aceleaşi prestaţii bune şi la meciurile viitoare. Florin Costea a avut în această săptămână mici probleme de sănătate şi, de comun acord cu doctorul, am decis să nu-l forţez. Săptămâna viitoare el va intra în programul echipei", a afirmat Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici