Unirea Urziceni nu poate juca meciurile din Ligă la Klagenfurt, în Austria

Forul european a anunţat, printr-un comunicat trimis EVZ, că nu va permite Unirii Urziceni să joace meciurile din Ligă la Klagenfurt, în Austria, informează Evenimentul Zilei.

21 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni nu poate juca meciurile din Ligă la Klagenfurt, în Austria

Unirea Urziceni nu poate juca meciurile din Ligă la Klagenfurt, în Austria (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Potrivit informaţiilor publicate în ediţia de marţi a cotidianului Evenimentul Zilei, clubul ialomiţean a făcut o scrisoare oficială către Federaţia Română de Fotbal prin care a cerut permisiunea de a disputa partidele din grupele Ligii la Klagenfurt, în Austria.

„Regulamentul UEFA prevede că meciurile din cupele europene pot fi jucate fie pe stadionul echipei-gazdă, fie pe o altă arenă din acelaşi oraş sau de pe teritoriul României. În conformitate cu această regulă, orice solicitare din partea clubului din România pentru a juca meciurile din Liga Campionilor în altă ţară va fi refuzată! Singurele situaţii în care UEFA acceptă o excepţie sunt bazate pe raţiuni de securitate sau ca urmare a unei măsuri disciplinare”, a fost răspunsul oficial trimis la EVZ de forul fotbalistic european.

Citeşte mai multe despre acest subiect pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici