Unirea Urziceni oferă 5.500 de bilete gratuite la meciul cu Hamburg

Clubul Unirea Urziceni distribuie gratuit, începând de astăzi, 5.500 de bilete de intrare la meciul cu SV Hamburg, programat joi, în cadrul manşei secunde a turului I al Cupei UEFA, conducerea grupării ialomiţene anunţând că abonaţii vor avea prioritate la casele stadionului Tineretului.

221 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni oferă 5.500 de bilete gratuite la meciul cu Hamburg

Stadionul Tineretului din Urziceni (Imagine: www.fcunirea.ro)

Ofiţerul de presă Paul Andone a precizat că suporterii pot procura tichete doar marţi şi miercuri, când casele de bilete ale arenei din Urziceni vor fi deschise între orele 10.00 şi 18.00, joi acestea urmând să fie închise conform reglementărilor UEFA.

Pentru partida de joi conducerea clubului Unirea Urziceni va acorda 200 de bilete suporterilor formaţiei SV Hamburg.

În meciul tur din Germania, Unirea Urziceni a remizat, scor 0-0, cu SV Hamburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici