Unirea Urziceni - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, în Liga I

Formaţia Unirea Urziceni a câştigat, cu scorul de 3-0 (2-0), partida susţinută, vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, în Liga I

Unirea Urziceni - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, în Liga I

Golurile gazdelor au fost marcate de Galamaz '26, Marinescu '39 şi Rusu '77 (autogol).

În minutul 26, mijlocaşul gazdelor Apostol a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, în careul oaspeţilor, iar Galamaz a deviat uşor cu capul mingea, de la şase metri, în dreapta porţii apărate de Mingote.

În minutul 39, la o centrare a fundaşului gazdelor Bordeanu în careul echipei Pandurii, mingea a ajuns la Laurenţiu Marinescu, care a marcat cu o lovitură de cap din zece metri, balonul lovind bara şi intrând în poarta oaspeţilor.

În minutul 77, o centrare de pe partea stângă a mijlocaşului gazdelor Frunză în careul oaspeţilor a fost deviată în propria poartă de fundaşul echipi Pandurii, Rusu.

Unirea Urziceni: 77. C. Grigore - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. Fernandes, 23. Bordeanu - 20. L. Marinescu (10. Pădureţu '68), 8. S. Paraschiv, 32. I. Apostol, 30. S. Frunză (5. Todoran '84) - 11. Onofraş (14. Rusescu '55), 7. Bilaşco. Antrenor: Roni Levi.

Pandurii Tărgu Jiu: 80. Mingote - 14. Popete, 18. Martinovici, 4. Chibulcutean (23. Raskovici '46), 29. Grecu - 17. Nalaţi, 16. Rusu, 25. Tremonti (2. Stanciu '61) - 27. Vranjes, 11. Lazici - 20. Stromajer (26. Vlăduţi '74)). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaş galben: Rusu '32, Stanciu '90+2.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central) - Sebastian Gheorghe, Eduard Ungureanu (asistenţi) - Ionel Ivan (rezervă).

Observator: Alexandru Crişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici