Unirea Urziceni va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Echipa Unirea Urziceni va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, sezonul 2010-2011, după ce a învins Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0, iar FC Timişoara a terminat la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Unirea Urziceni şi-a asigurat locul secund în Liga I, cu 63 de puncte, şi nu mai poate fi ajunsă de următoarele formaţii din clasament.

Campioana României este CFR Cluj, care cu o etapă înainte de încheierea sezonul a acumulat 66 de puncte şi are avantajul meciurilor directe cu Unirea Urziceni. CFR Cluj va juca direct în grupele Ligii Campionilor.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici