United Galaţi joacă miercuri primul meci al sezonului în Liga Campionilor la futsal

Începând miercuri, Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi găzduieşte partidele din Grupa a 4-a a Main Round-ului UEFA Futsal Champions League. United galaţi va debuta în compania ucraineenilor de la Uragan Ivano-Frankivsk, informează frf.ro.

114 afișări
Imaginea articolului United Galaţi joacă miercuri primul meci al sezonului în Liga Campionilor la futsal

United Galaţi joacă miercuri primul meci al sezonului în Liga Campionilor la futsal

Alături de campioana României, CS United Galaţi, din grupă mai fac parte formaţiile Uragan Ivano-Frankivsk, Szombathelyi Haladás şi Benfica Lisabona. Primele trei clasate se vor califica în Elite Roundul celei mai importante competiţii din futsalul mondial la nivel de cluburi.

Confruntarea de debut a zilei va fi cea dintre Benfica Lisabona şi Szombathelyi Haladás, programată de la ora 17:00.

În meciul vedetă, de la ora 20:00, United Galaţi va da piept cu Uragan Ivano-Frankivsk, campioana Ucrainei. Aflată la al treilea sezon consecutiv în UEFA Futsal Champions League, formaţia pregătită de Florin Ignat e pentru prima oară gazda a unui eveniment de asemenea calibru. Biletele şi abonamentele pentru cele trei zile de futsal s-au epuizat, fanii gălăţeni promiţând un spectacol pe cinste.

Constantin Burdujel, căpitanul echipei United: „Este un turneu pe care îl aşteptăm cu nerăbdare şi cu o placere nemaipomenită, pentru că abia aşteptăm să jucam în compania unor echipe de top european. Suntem pregătiţi cu toţii, am avut meciuri bune în campionat şi sperăm să facem o figură frumoasă, să mergem mai departe în Liga Campionilor. Sunt convins că meciurile vor fi spectaculoase, cu un plus mare pentru noi pentru că jucăm acasă. Iubitorii iubitorii futsalului vor avea ce vedea”

Petrişor Toniţă: „UEFA Futsal Champions League este cea mai puternica competiţie la nivel de cluburi. Pentru o astfel de competiţie te pregăteşti şi dai totul de-a lungul unui întreg sezon. Să poţi juca de la egal la egal cu cele mai puternice echipe din Europa reprezintă cea mai bună motivaţie. Suntem pregătiţi.

Ne aşteaptă meciuri foarte grele, cu adversari tari. Fiecare are însă şansa lui. Vom da totul pe teren pentru a demonstra că merităm să mergem mai departe în Europa. Obiectivul este unul clar, calificare în Elite Round,acolo unde se întâlnesc cele mai bune 16 echipe din Europa. Am încredere în băieţi şi în unitatea grupului că vom face o impresie bună şi, cu muncă multă, să ne calificăm mai departe”

Octavian Cireş: „Pentru mine să joc în UEFA Futsal Champions League este o bucurie uriaşă, în primul rând pentru că pot reprezenta oraşul Galaţi în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Eu cred că pentru astfel de meciuri trebuie să fi pregătit oricând.

Jucăm într-o grupă puternică, din care se califica trei formaţii. Vor fi meciuri foarte grele şi, pe lângă pregătirea fizică, cred că detaliile mici vor face diferenţa.”

Daniel Araujo: „Liga Campionilor reprezintă un vis pentru fiecare jucător. Pur şi simplu e cea mai bună competiţie din lume. Suntem pregătiţi sută la sută pentru a obţine un rezultat pozitiv. Ne aşteaptă meciuri grele, fiecare echipă având şansa ei la calificare în Elite Round. Obiectivul este acela de a merge mai departe.”

Programul Grupei a 4-a a Maind Round-ului UEFA Futsal Champions League:

Miercuri, 26 octobrie

Ora 17:00, Benfica – Haladás
Ora 20:00, Uragan – United Galaţi

Joi, 27 octombrie
ora 17:00, Uragan – Benfica
ora 20:00, United Galaţi – Haladás

Sâmbătă, 29 ocotmbrie
Ora 14:00, Haladás – Uragan
ora 17:00, United Galaţi – Benfica

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici