Universitatea Cluj e a doua finalistă a Cupei României la fotbal

Universitatea Cluj s-a calificat joi seara în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins în semifinală pe UTA Arad cu 1-0 (1-0), într-un meci jucat pe Cluj Arena. În finală s-a calificat miercuri şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

326 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj e a doua finalistă a Cupei României la fotbal

Arădenii au deschis scorul în minutul 15, însă golul marcat de Postolachi a fost anulat din cauza unui fault.

Clujenii au preluat conducerea jocului, nereuşind însă să trimită mingea pe cadrul porţii până în minutul 41, când centralul Horea Madinovici a dictat lovitură de la 11 metri, transformată cu siguranţă de Dan Nistor.

Elevii lui Ioan Sabău au închis apoi jocul, concentrându-se pe menţinerea avantajului. Dovadă că până la finalul meciului nu au cadrat nicio o minge pe poartă.

Repriza secundă s-a redus la duelul Ubbink – Gorcea, portarul clujean având câştig de cauză la cele două şuturi ale jucătorului arădenilor.

După fluierul final, Chipciu a primit un al doilea cartonaş galben, echivalentul unui roşu, care îl scoate din joc pentru următorul meci.

Finala cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se joacă pe municipalul din Sibiu, pe 24 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici