Universitatea Cluj va întâlni Kuban Krasnodar sau IFK Goteborg la inaugurarea "Cluj Arena"

Finanţatorul echipei Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că negociază cu cluburile Kuban Krasnodar şi IFK Goteborg pentru un meci amical pentru data de 11 octombrie, cu care să inaugureze noul stadion "Cluj Arena".

90 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj va întâlni Kuban Krasnodar sau IFK Goteborg la inaugurarea "Cluj Arena"

Universitatea Cluj va întâlni Kuban Krasnodar sau IFK Goteborg la inaugurarea "Cluj Arena" (Imagine: Shutterstock)

Walter a explicat că şi-ar dori să joace cu formaţia din Krasnodar, deoarece acolo antrenează Cristian Pojar, unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria recentă a Universităţii. Pojar este secundul lui Dan Petrescu la Kuban.

"Am purtat discuţii cu Kuban despre acest meci, în proporţie de 70-75 la sută ne-am înţeles. Rămâne să mai punem la punct detalii. Cristi Pojar este foarte iubit de către fanii noştri şi ar fi ceva special şi pentru el. Purtăm discuţii şi cu cei de la Goteborg, urmează să vedem ce se va «bate în cuie». Am discutat şi cu Alin Tişe (n.r. - preşedintele Consiliului Judeţean Cluj) şi am stabilit ca partida să aibă loc pe 11 octombrie. Mai erau şi alţi adversari pe listă, însă nu ne-am pus de acord ca şi program. În zilele următoare vom anunţa oficial", a spus Florian Walter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici