Universitatea Craiova a anuţat transferul lui Valentin Mihăilă la Parma. Suma record obţinută de echipa din Bănie

  • Universitatea Craiova a anunţat oficial că Valentin Mihailă s-a transfert în Serie A, la Parma.
  • Universitatea Craiova va încasa 8.5 milioane de euro pentru Mihăilă.
  • Suma obţinută pe trasferul lui Mihăilă depăşeste recordul lui Alex Mitriţă, vândut la New York City FC, în 2019, pentru 8 milioane de euro.
326 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a anuţat transferul lui Valentin Mihăilă la Parma. Suma record obţinută de echipa din Bănie
Universitatea Craiova a anunţat oficial că Valentin Mihailă (20 ani) s-a transfert în Serie A, la Parma. Jucătorul a semnat un contract valabil pe 5 ani.
 
"The Golden Boy Valentin Mihăilă va juca în Serie A la Parma Calcio 1913 şi va duce întotdeauna cu el toată dragostea suporterilor Universităţii Craiova.
 
Suntem mândri că la 20 de ani devine unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători plecaţi din Europa de Est într-un campionat din Big Four," scrie în comunicatul transmis de Craiova.
Universitatea Craiova va încasa 8.5 milioane de euro pentru Mihăilă, dar în contract există mai multe bonusuri de performanţă pentru jucător, iar dacă vor fi îndeplinite sumă plătită de Parma ar putea ajunge la 12 milioane de euro. 
 
Suma obţinută pe transferul lui Mihăilă depăşeste recordul lui Alex Mitriţă, vândut la New York City FC, în 2019, pentru 8 milioane de euro.
 
Cel mai scump jucător din Liga I rămâne Nicolae Stanciu, vândut de FCSB la Anderlecht, în 2016, pentru 9,8 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici