Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României la fotbal

  • Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României la fotbal după ce a învins formaţia CFR Cluj la lovituri de departajare.
  • Meciul a adus faţă în faţă campioana Ligii I, CFR Cluj, şi câştigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova.
1544 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României la fotbal

Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României la fotbal

Noul sezon din fotbalul românesc a început oficial sâmbătă seara cu meciul din Supercupa României. Partida CFR Cluj-Universitatea Craiova s-a disputat pe Arena Naţională din Bucureşti.

Oltenii au câştigat trofeul la capătul unui meci care a avut nevoie de lovituri de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 0-0 şi, potrivit regulii stabilite de organizatori, nu s-au mai desfăşurat prelungiri. La lovituri de la 11 metri, jucătorii de la CFR Cluj au ratat de două ori, iar Universitatea Craiova a obţinut pentru prima oară Supercupa României.

Din punct de vedere statistic a fost cea de-a 22-a ediţie a Supercupei României. De asemenea, a fost al doilea meci dintre cele două formaţii din Supercupa României după cel din 2018 câştigat de clujeni.

Adrian Cojocaru a arbitrat partida din Supercupa României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici