Universitatea Craiova a învins UTA Arad, în deplasare, scor 1-0

Echipa Universitatea Craiova a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, primul ca antrenor la arădeni pentru Gabi Stan.

20 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a învins UTA Arad, în deplasare, scor 1-0

Universitatea Craiova a învins UTA Arad, în deplasare, scor 1-0 (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Costea în minutul 76.

La o greşeală de marcaj a lui Chiţa, Baird a scăpat singur, a intrat în careu, a trimis în faţa porţii pentru Florin Costea, care a marcat din şase metri, poziţie centrală.

UTA: 30.D. Tudor - 17. Mihuţ, 7. Chiţa, 2.Amoreirinha, 3.Vasilijevici - 5. Fl. Dan (7. Oliveira '75), 18.Cr. Todea, 16. R. Mărginean (99. Opriţa '87), 20. Simao - 27. Zaharia, 8.Edson (11. M. Ilie '80). Antrenor: Gabi Stan.

Universitatea Craiova: 23.Bornescu - 18.Dănănae, 6.D. Stoica, 7.Găman (2. Bărboianu '64), 27.Rose - 30.Prepeliţă (8. Săceanu '78), 33.Ionescu, 13. Dilevski - 77. Wobay, 17. Baird, 10. Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Simao '78 / Prepeliţă '68.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Teodor Crăciunescu şi ajutat la cele două linii de Marcel Savaniu şi Horea Bochiş. Rezervă a fost Sorin Tarcea, în timp ce observatorii partidei sunt Dumitru Mihalache şi Ioan Mureşan.

Antrenorul Gabi Stan a declarat, joi, că, având în vedere numărul de ocazii avute de UTA Arad, rezultatul meciului cu Universitatea Craiova, scor 0-1, este nedrept.

"După părerea mea, raportând la numărul de ocazii, rezultatul este nedrept. Ei au avut golul şi încă o ocazie. Golul a plecat tot dintr-o greşeală de a noastră. Eu nu m-am dezumflat, însă mă tem ca situaţia să nu-i apese pe jucători. Nenorocirea este că se joacă cu sabia deasupra capului", a spus Stan.

Gabi Stan consideră că jucătorii săi trebuie să încerce să nu se facă de râs la meciul cu Steaua, din etapa a XXV-a a Ligii I. "La Bucureşti o să ne adunăm, ca să nu ne facem de râs", a spus Stan.

Întrebat dacă ar fi bine să se aducă un psiholog la echipă, Stan a răspuns: "Nu ştiu dacă chiar este nevoie, dar dacă este aşa, atunci este nevoie de unul de grup sau sportiv".

Antrenorul Nicolo Napoli s-a declarat mulţumit de jocul echipei Universitatea Craiova la partida cu UTA Arad.

"Sunt mulţumit de rezultat, de joc. Ne-am bătut pentru fiecare minge. Am muncit bine. Aradul a dominat şi a ratat trei - patru situaţii bune de a înscrie. În partea secundă jocul a fost echilibrat. Am venit să câştigăm şi ştiam că nu va fi uşor. Azi am câştigat trei puncte importante cu o echipă care se află cu noi la retrogradare. Nu am scăpat încă de pericolul retrogradării, pentru că sunt multe echipe apropiate ca puncte", a afirmat Napoli.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici