Universitatea Craiova a stabilit preţurile abonamentelor pentru sezonul viitor

Abonamentele la meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova din ediţia de campionat 2007/2008 vor costa între 125 de lei pentru un loc la tribuna a II-a şi 2000 de Euro la loja VIP, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Universitatea Craiova a stabilit preţurile abonamentelor pentru sezonul viitor

Universitatea Craiova a stabilit preţurile abonamentelor pentru sezonul viitor

După efectuarea lucrărilor de modernizare a tribunei oficiale a stadionului "Ion Oblemenco", denumirea sectoarelor din această zonă a arenei va fi schimbată. Astfel, începând din sezonul viitor, preţul unui abonament la fostele loje va fi de 2.000 de euro, sectorul purtând numele de Loje VIP.

La tribuna A-lux, aşa cum se va numi fostul sector VIP, abonamentul va costa 1000 de euro/sezon. În tribuna B, din stânga tribunei A-Lux, vor avea acces posesorii abonamentelor în valoare de 500 de euro pe sezon, în timp ce tribuna C, din dreapta Tribunei A-Lux, dinspre Bulevardul Ştirbei Vodă, va găzdui reprezentanţii mass-media acreditaţi.

Pentru tribuna 0, preţul va fi de 300 RON, dar suporterii care pot face dovada că în sezonul trecut au deţinut taloane de acces în aceasta zonă a stadionului vor beneficia de o reducere de 25 la sută la achiziţionarea noilor abonamente. Preţurile abonamentelor pentru tribuna I şi tribuna a II-a vor ramâne identice cu cele din sezonul trecut - 150 RON, respectiv 125 RON. Singurele sectoare în care nu se vor vinde abonamente sunt peluzele. Acolo se va intra pe bază de bilete, preţul acestora urmând a se decide în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici