Universitatea Craiova - CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României

Deţinătoarea Cupei României, CFR Cluj, va întâlni formaţia Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale competiţiei, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Casa Fotbalului.

12 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României

Universitatea Craiova - CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României (Imagine: Mediafax Foto)

Programul complet al meciurilor din sferturile Cupei României este următorul:

Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti

Universitatea Craiova - CFR Cluj

FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş

FC Braşov - Gloria Bistriţa

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe.

În cazul în care un joc este programat în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, meciul se va disputa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă.

În caz contrar, FRF va programa jocul pe un alt stadion dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, vor fi prelungiri, şi dacă egalitatea va persista, la lovituri de departajare.

Jocurile din sferturile de finală ale Cupei României vor avea loc la 17 şi 18 noiembrie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici