Universitatea Craiova - FC Timişoara, scor 1-3

Echipa Universitatea Craiova a pierdut, sâmbătă, scor 1-3 (0-0), meciul susţinut pe teren propriu, în etapa a VII-a a Ligii I, în compania formaţiei FC Timişoara.

17 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - FC Timişoara, scor 1-3

Universitatea Craiova - FC Timişoara, scor 1-3 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Toate golurile partidei au fost marcate în intervat de opt minute. Dorel Stoica a deschis scorul în minutul 79, iar FC Timişoara a înscris prin Gigel Bucur '82, Winston Parks '83 şi Karamian '87.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 79 prin Dorel Stoica. În minutul 77, Valentin Bădoi l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Mihai Dina, penaltiul dictat de arbitrul Sorin Corpodean fiind transformat de Dorel Stoica.

FC Timişoara a restabilit egalitatea în minutul 82, când Gigel Bucur, introdus în teren cu 10 secunde înainte, a înscris cu o lovitură de cap din şase metri o centrare venită din corner de pe partea dreaptă.

Gruparea bănăţeană a preluat conducerea pe tabela de marcaj în minutul 83, când după un contraatac purtat pe partea dreaptă, Winston Parks a şutat de la 12 metri la colţul scurt pe sub portarul Mircea Bornescu, după ce l-a întors în careu.

FC Timişoara şi-a majorat avantajul în minutul 87 prin Karamian, care scăpat singur pe partea stângă a pătruns în careu, de unde a şutat la colţul lung fără nicio şansă pentru Bornescu.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Sorin Corpodean, ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Cătălin Savu. Rezervă de arbitru a fost Victor Berbecaru, în timp ce Viorel Duru şi George Ionescu au fost observatorii partidei.

Fundaşul Valerică Găman a fost schimbat la pauză de către antrenorul Nicolo Napoli după ce i s-a făcut rău.

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, printre care şi circa 200 de susţinători timişoreni. Galeria Universităţii a scandat şi a afişat bannere împotriva finanţatorului grupării oltene, Adrian Mititelu, fiind nemulţumită de faptul că acesta le-a interzis suporterilor craioveni să asiste la meciul cu Dinamo din etapa precedentă. De partea cealaltă, suporterii bănăţeni au strigat împotriva conducerii FRF, din cauza penalizării cu şase puncte dictată de TAS şi pusă în aplicare de Comitetul Executiv al FRF.

Suporterii craioveni au afişat un banner pe care era scris "Zambon eşti o mizerie".

Înainte de începutul meciului, suporterii olteni i-au cântat "La mulţi ani" fostului jucător Ilie Balaci, cu ocazia împlinirii a 52 de ani. Balaci, deşi s-a născut la 8 septembrie 1956, a fost înregistrat cinci zile mai târziu.

Pentru prima oară de când echipa a fost preluată de către Adrian Mititelu, la meci a asistat şi primarul Craiovei, Antonie Solomon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici