Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, scor 0-0

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, în faţa echipei Gloria Bistriţa şi a rămas fără victorie pe stadionul Ion Oblemenco, după ce a evoluat în tur pe o altă arenă.

17 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, scor 0-0

Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, scor 0-0

Universitatea: 23. Bornescu - 18. Dănănae, 7. V. Găman, 6. D. Stoica, 27. Rose - 30. Prepeliţă, 77. Wobay, 8. Şoavă - 28. Gângioveanu (9. M. Costea '88), 10. Fl. Costea, 20. Dina (19. C. Crăciun '62). Antrenor: Nicolo Napoli.

Gloria: 12. Tătăruşanu - 6. C. Păun, 17. J. Silva, 3. Ciucă, 18. Frăsinescu - 30. Băjenaru, 16. Nalaţi, 5. Velcovici - 10. Sânmărtean (7. Coroian '72), 2. C. Petre (14. Achim '64) - 30. Zaharia (19. Silvăşan '70). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Costea '41 / Ciucă '51, Coroian '74, Tătăruşanu '85

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Victor Berbecaru, ajutat la cele două linii de Florin Ungureanu şi Bogdan Velicu. Rezervă a fost Sebastian Colţescu.

Observatori au fost delegaţi Florin Halagian şi Daniel Prodan.

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis ca la partida cu Gloria Bistriţa, la care au asistat aproximativ 7000 de spectatori, doamnele şi domnişoarele să aibă acces gratuit cu ocazia zilei de 8 martie. Cu acelaşi prilej, jucătorii celor două formaţii au aruncat în tribune mai multe buchete de flori.

Fotbaliştii Universităţii Craiova au intrat pe gazon îmbrăcaţi în tricouri pe care era imprimat chipul fostului jucător Cristi Neamţu, iar pe spate era trecut numărul 12, pe care, ulterior, le-au aruncat în în tribune.

Suporterii din Peluza Sud au afişat un banner cu mesajul: "Te vom iubi mereu, nu te vom uita niciodată", în memoria lui Cristi Neamţu, în timp ce galeria de la Peluza Nord au afişat un banner de încurajare pentru solistul trupei Iris, Cristi Minculescu: "Nu te recunoaşte învins, te vom primi cu flori de Iris".

Jucătorii Universităţii au purtat pe sub tricoul de joc câte un maiou imprimat cu chipul lui Cristi Minculescu, ei intenţionând ca după fiecare gol să-şi ridice tricoul pentru a-l dedica lui Cristi Minculescu.

Pe de altă parte, conducerea clubului Universitatea Craiova a decis rezilierea contractului cu atacantul Ciprian Tănasă. Oficialii grupării "alb-albastre" au motivat această decizie prin faptul că jucătorul nu putea să mai facă faţă concurenţei din lot, după revenirea fotbaliştilor Michael Baird şi Jeremie Njock, dar şi în urma promovării altor jucători de la echipa de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici