Universitatea Craiova nu poate organiza meciul cu Gaz Metan Mediaş

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, printr-un comunicat pe site-ul oficial, că nu are posibilitatea să organizeze meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIX-a a Ligii I, deoarece FRF a informat gruparea craioveană că, potrivit regulamentelor, partida nu se poate desfăşura în acel oraş.

17 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova nu poate organiza meciul cu Gaz Metan Mediaş

Universitatea Craiova nu poate organiza meciul cu Gaz Metan Mediaş (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

FC Universitatea Craiova anunţă că FRF şi LPF au comunicat, în această dimineaţă, oficialilor craioveni că "partida nu poate avea loc la Severin deoarece disputarea jocului în localitatea Drobeta Turnu Severin contravine prevederilor regulamentare în vigoare, deşi iniţial a existat un acord scris pentru disputarea meciului în localitatea mai sus menţionată".

De asemenea, oficialii craioveni menţionează că un al doilea motiv pentru nedisputarea meciului cu Gaz Metan Mediaş este faptul că "partida nu se poate desfăşura pe stadionul "Ion Oblemenco", din Craiova, deoarece, neavând un contract în termen valabil pentru deţinerea imobilului, conform regulamentului, indiferent de scorul inregistrat pe teren, se poate pierde meciul cu 0-3 la o simplă contestaţie a oricărui terţ interesat".

"În aceste condiţii, ne este imposibilă organizarea meciului de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş. Din datele pe care le deţinem, se pare că «băieţii răi» au reuşit să facă ceea ce şi-au propus", se mai arată în comunicatul citat.

Partida Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş este programată sâmbătă, de la ora 14.00, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici