Universitatea Craiova-Rapid şi Sepsi-FC Voluntari, ultimele partide ale etapei a 29-a

Meciurile Universitatea Craiova-Rapid şi Sepsi-FC Voluntari, ultimele partide ale etapei a 29-a, sunt programate luni de la ora 20.00, respectiv 17.00.

276 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova-Rapid şi Sepsi-FC Voluntari, ultimele partide ale etapei a 29-a

Sursa foto: Facebook/SuperLiga Romania

Partida Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Voluntari se dispută de la ora 17.00.

Potrivit Ligii profesioniste de Fotbal, şase victorii, cinci remize şi trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în acest sezon.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 17 ori, de trei ori s-au impus covăsnenii, de şapte ori au câştigat ilfovenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.

La ora 20.00 este programat meciul Universitatea Craiova – FC Rapid 1923.

LPF notează că, de la revenirea Rapidului în principala competiţie internă din 2021, cele două echipe s-au mai întâlnit pe prima scenă de şapte ori, craiovenii s-au impus de patru ori, bucureştenii au câştigat două jocuri, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici